پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ آبان ۱۳۹۸، ۸:۳۱

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان:

مدارس می توانند از موقعیت تجاری خود بهره بگیرند

مدارس می توانند از موقعیت تجاری خود بهره بگیرند

بندرعباس - مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: مدارس می توانند از موقعیت تجاری خود بهره بگیرند.

به گزارش خبرگزاری مهر،  موسی دادی زاده سرخائی در جلسه مدیران شهرستان سیریک اظهار داشت: وظیفه مهم آموزش و پرورش تربیت مسائل عمومی است و مدارس به آموزش ساحت های ششگانه دانش آموزان بپردازند.

وی افزود: تربیت دانش آموز در رشته های تخصصی خارج از آموزش و پرورش و دانشگاهها قرار می گیرند. افراد در مدارس باید به تربیت یک شهروند خوب برای جامعه که دارای فضایل اخلاقی، شخصیتی، اعتقادی، بهداشت و دوست دار محیط زیست است، بپردازند. 

دادی زاده، افزایش حداکثری پوشش تحصیلی را مهم برشمرد و گفت: برخی از تارکان تحصیل مربوط به مرحله گذر از یک مقطع به مقطع دیگر است. پس لازم است که مدیران مقاطع ابتدایی و متوسطه اول، ثبت نام دانش آموزانی که از مدرسه آنها گذر می کنند را پیگیری کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان داشتن راهنمای حرکت در برنامه ها را مهم دانست و ادامه داد: مدیران ما باید برنامه محور باشند و برای برنامه های آموزشی و پرورشی مدرسه خود برنامه کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشند.

این مسئول تصریح کرد: مشارکت در امور مدرسه حق والدین است و باید از این ظرفیت عظیم بصورت بهینه استفاده کرد.

دادی زاده اظهار کرد: مدارس که موقعیت جغرافی مناسبی دارند می توانند باکمک انجمن اولیا و مربیان، ۱۰۰ متر از فضای خود را به کار اقتصادی اختصاص دهند و منابع حاصل را در مسائل آموزشی، پرورشی و تجهیز مدارس استفاده کنند.

کد خبر 4763955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha